mandag den 20. december 2010

Hjælp til opskrift på sæbeboblevand uden glycerin(nu stavet rigtig ;-) )

Jeg vil gerne lave noget sæbeboblevand, men har ingen glycerin herhjemme, er der nogen der har en opskrift hvor det ikke skal bruges?

3 kommentarer:

 1. Æhhh, med fare for at lyde dum... Men er det ikke bare vand og opvaskemiddel...? Og så skulle det vist være bedst at bruge lunkent vand, så vidt jeg husker fra min barndom... Og aller bedst hvis vandet er fra Drejø (var engang på en sæbeboblelejr som barn), men det har du nok heller ikke i huset ;)

  SvarSlet
 2. Jeg tror altså ikke, du kommer udenom glycerin, hvis de skal holde bare lidt tid.

  En sjov leg skulle være at hælde lidt mælk i en skål og puste med et sugerør ned i mælken, - det skulle give voldsomt mange bobler....har jeg hørt en bedstemor fortælle :-)

  SvarSlet
 3. Theresa og jeg har af og til lavet sæbebobler på bordet, altså gjort bordet vådt (fungere bedst med en voksdug på), og så puste boblen ned på bordet, så det bliver en halv boble der ligger... Og så kan man bruge et sugerør til at puste bobler ind i den første boble... Men måske for avanceret hvis det er til E... :) Men vand og opvaskemiddel har nu altid fungeret fint herhjemme, og når det er til små børn, så behøver boblerne ikke holde længere end det tager dem at prikke dem i stykker ;)

  SvarSlet

Skriv endeligt en kommentar - jeg venter spændt på at høre hvad du har på hjertet!

Related Posts with Thumbnails