onsdag den 2. februar 2011

Fra skrot til slot

Eller i alt fald til flot.
Jeg blev inspireret af nogle af jer andre der har købt gamle øl-kasser. Jeg havde en liggende og valgte at male den denne lækre lilla farve - jeg er selv ret vild med resultatet, men hvad synes I?
Sådan her så den ud før og den var meget faldefærdig så den har også lige fået nogle skruer så nu er den helt stabil igen.
Hvis der er nogle der er interesseret i nogle af mine farvekoder må I endeligt skrive.

8 kommentarer:

 1. Den er virkelig flot. Elsker lilla. Kunne godt bruge en ølkasse eller to, men det er ikke sådan at støve op her i omegnen:(

  SvarSlet
 2. Kunne da godt være interesseret i farvekoden på den maling du har brugt til det blå sengebord/skuffeting i din sidebar

  SvarSlet
 3. Jeg er sådan lidt dobbelt... Jeg synes at den gamle kasse er charmende i sig selv. Men den lilla farve er bare så lækker at den opvejer det...
  Jeg vil gerne bede om farvenkoden på den lilla! 1000 tak...

  SvarSlet
 4. På Fejø hvor jeg boede tidligere flød det af en eller anden grund med gamle edikekasser. De havde samme størrelse som ølkasserne og kunne fås billigt. ALLE på hele øen indrettede med de gamle kasser enten inde eller i skurene.

  På Fejø malede jeg ofte mine kasser men da vi skulle rejse ville jeg helst have de rå kasser med som jeg nu går og nyder.

  Den lilla farve er helt vild fed men kassen var også rigtig skøn inden du malede den.

  SvarSlet
 5. Er HELT VILD med den lilla der! :)

  Synes, at kassen er blevet super fed!

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentere.
  Jeg opretter et indlæg i aften hvor jeg skriver farvekoderne ned :)

  SvarSlet
 7. Har også en del af de kasser - og tror jeg kan løse dilemmaet (som jeg deler) med original versus lækker-lilla-mus ved evt. at male nogle af de "uoriginale" kasser, jeg har liggende, med mærkelige størrelser og lignende...ku sikkert også blive et ret fedt miks!

  SvarSlet
 8. Den lilla er super-lækker..... og dejlig olmerdug.

  Glædelig lørdag.
  Kirsten

  SvarSlet

Skriv endeligt en kommentar - jeg venter spændt på at høre hvad du har på hjertet!

Related Posts with Thumbnails