mandag den 10. juni 2013

At få vist sine billeder

Kender I det med at man med sit digital kamera får taget en masse fine billeder. Hvis man er god får man måske endda lagt dem ind på sin pc og sorteret dem i mapper - og der ligger de så til man får printet et par stykker ud, men det er så også det.
Vi har en privat hjemmeside, hvor vi skriver om Eliotts udvikling, men vi har ingen babybog, så heller ikke der får vi printet billeder ud. Men vi har længe gået og overvejet at lave en fotobog. Bare sådan en for hvert  år, der fortæller om højdepunkterne for året der gik, men de sidste 4 år er det blot blevet ved tanken men nu skulle det være.


Jeg har til denne fotobog brugt Pixum. Det er let at gå til når først man har fået installeret programmet, hvilket var lidt besværligt. Der kunne en bedre vejledning på deres hjemmeside nok være en idé.
Men ellers kan sådan en fotobog altså anbefales, for nu får vi set på billederne, da bogen jo lige er ved hånden og det er de bedste billeder der er udvalgt.
Mon jeg mon skulle lave en bog til Eliott med billeder af hans familie og nære venner? Tror han ville synes det var sjovt.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Skriv endeligt en kommentar - jeg venter spændt på at høre hvad du har på hjertet!

Related Posts with Thumbnails